www.AnneMarit.no logo

www.AnneMarit.no

Åpningstider

Sentrumsbygget Kolbotn, Kolbotnveien 7, Kolbotn, Akershus, 1410
Våre bestillingsreglerSommerferie - tilbake mandag 22/7

MANDAG-TIRSDAG 10.00-17.00
ONSDAG-TORSDAG 10.00-17.00
Send sms: 915 19600 dersom du ikke finner passende time eller ønsker time samme dag.

Ni av ti klienter får løst utfordringen sin med 2-3 behandlinger.

Tjenester

Bestill time

Førstegangskonsultasjon nevrotrening/kinesiologi 1 t. 15 min.

. Varighet:1t, 15m·. Pris:1 590 kr
Bestill time

Oppfølgingsbehandling 1 time.

. Varighet:1t·. Pris:1 490 kr
Bestill time

Oppfølgingsbehandling 1 t. 15 min.

. Varighet:1t, 15m·. Pris:1 690 kr
Bestill time

Oppfølgingsbehandling 1 t. 30 min.

. Varighet:1t, 30m·. Pris:1 890 kr
Bestill time

Gavekort på behandling: Ro - Glede - Klart Hode - Klare Tanker

. Varighet:5m··. Pris:1 590 kr
Bestill time

Telefonkonsultasjon 1 t. råd/veiledning/thetakonsultasjon

. Varighet:1t··. Pris:1 490 kr

Åpningstider

Avbestillingsregler
Bestillingspolicy

Anmeldelser

31 anmeldelser
 • Camilla Bødtker Pedersen·

  Anne Marit har fått meg til å forstå hvorfor jeg har vært så energiløs og hvordan jeg kan gjenvinne enegi. Fantastisk å jobbe med mine trossystemer slik at ikke de hindrer meg i å leve mitt liv. Tusen takk for gullegod hjelp, anbefales på det varmeste🤩🥰

 • Jane·

  Det er en ubeskrivelig følelse å komme til deg. Etter det første møtet med deg mistet jeg sukkersuget!! (selv om det ikke var en del av min behandling) Og jeg som har vært såå glad i søtsaker. Det er sikkert for en grunn, tenker jeg. Nå har jeg vært hos deg tre ganger og det blir ikke den siste. Du bidrar til at jeg har fått det bedre med meg selv. Takk!!

 • Erika·

  Anne Marit er helt fantastisk. Hun har virkelig hjulpet meg på det dypeste plan. Løsnet opp gamle mønster, omprogrammert og oppdatert min hjerne og kropp!! Tusen takk for den beste behandling! Anne Marit er morsom, direkte, finner raskt problemet og med en underbar herlig karisma.
  Hun har hjulpet meg videre med problem jeg hadde på følelsen jeg hadde, men ikke visste hvordan jeg skulle løsne opp og få fjernet det. Veldig spennende og bli av med gamle mønster som vært alt for lenge i systemet og som bidratt til dårlig helse! Kan anbefale Anne Marit på det varmeste! Du blir SÅ godt mottatt! Takk for all hjelp! Jeg kommer garantert tilbake når jeg føler behov for det!

 • Lise A.·

  Takk Anne Marit... gjennom mange år har du vært en klippe, en ufattelig styrke og støtte. Brystkreft og familiemedlemmers død har blitt til å leve med for oss gjennom din guiding og din faglighet. Du er en livshjelper for oss. Takk dekker ikke, men så inderlig takk likevel. <3 <3 <3

 • Lene Margrethe·

  Tusen takk Annemarit! Etter første og andre møte har du allerede hjulpet både meg og sønnnen min til å se sammenhenger, finne løsninger og forstå oss selv :) Med din klokskap, varme og din dyktighet ser du både i nåtid, fortid og fremtid. Vi gleder oss til neste møte :)

 • Maren·

  Anne Marit er ikke bare en dyktig behandler, men et fantastisk menneske som virkelig ser hele meg. Jeg har gått til Anne Marit i perioder av livet i mer enn ti år, og det har alltid vært til stor hjelp.

Vis alle anmeldelser

Adresse